Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Eumer Finland Oy on Satakunnan vuoden matkailuyritys 2021

Eumer Finland Oy on Satakunnan vuoden matkailuyritys 2021

15.4.2021

Satakunnan Matkailuyrittäjät ry on valinnut vuoden 2021 matkailuyritykseksi Eumer Finland Oy:n Merikarvialta. Palkinto luovutettiin 15.4.2021 Satakunta hyvää kohdetta -tilaisuudessa Porissa.

Eumer syntyi intohimosta kalastukseen

Vuonna 2007 veljekset Jaakko ja Olli Ojamo perustivat kalastustarvikkeiden ympärille yrityksen Eumer Finland Oy:n. Yrityksen tarina alkoi jo paljon aikaisemmin, kun Ojamon veljekset pikkupoikina sorvasivat putkiperhoja omaan käyttöön. Myöhemmin veljekset kehittelivät Spintube-heittoperhot ja tuhat muuta tuotetta esim. Jasu lusikkauistimet ja pilkit. Nykyään tuotevalikoima sisältää kaikki vapaa-ajan kalastajan välineet ja tarvikkeet. Monet tuotteet esim. metallivieheet ja perhomateriaalit valmistetaan 100%: sti Suomessa. Toiminnan laajentuessa myös työntekijöiden määrä Eumerilla on kasvanut. Tänä päivänä yritys työllistää 15 henkeä, joista suurin osa on paikallisia työntekijöitä.

Vuosien varrella pihapiirin palvelut Merikarvialla ovat täydentyneet, kalastustarvikkeiden lisäksi Eumer Finland Oy tarjoaa elämyksiä kokouspäivien ja kalastumatkojen merkeissä niin Merikarvianjoella kuin kivenheiton päässä olevalla merellä ja järvelläkin. Majoitusta yritys tarjoaa joen päälle rakennetussa Eumer Lodgessa tai ulkomeren rannassa sijaitsevassa Sea Panorama -merenrantahuvilassa. Kalastus- ja virkistyspäivän päätteeksi rentoutuminen onnistuu vaikkapa panoraamasaunassa, josta näkymät ovat suoraan merelle.

Satakunnan Matkailuyrittäjät luovuttaa vuosittain matkailupalkinnon matkailuyritykselle, taholle tai henkilölle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti Satakunnan matkailun hyväksi.

– Eumer Finland Oy on innovatiivinen, uudistuva ja koko ajan toimintaansa kehittävä yritys. Eumer Finland Oy on toiminut yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa ja tarjonnut työtä paikkakunnan väelle sekä kehittänyt koko ajan asiakaslähtöisesti toimintaansa monipuolisen tarjontansa kanssa, kertoo Satakunnan Matkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja Terja Wahlberg

– Eumer tunnetaan myös persoonallisista somevideoistaan sekä hyväntuulisista somepäivityksistään, joissa avataan kalastuksen saloja ja kerrotaan kalastusvinkkejä. Seuraajia somepäivityksillä on ympäri Suomen, jatkaa Terja Wahlberg

Tulevaisuuden suunnitelmat ja koronaviruksen aiheuttamat vaikutukset näkyvät myös Eumer Finlandin toiminnassa.

-Korona on jättänyt jälkensä matkailutoimintaan, mutta onneksi aktiviteettimme järjestetään ulkoilmassa ja asiakkaat ovat voineet kokoontua meillä privaatisti pienissä ryhmissä. Uutta kehitellään tarpeen mukaan. Ennen koronaa teimme alkuvuodesta 2020 yli 300 000€ investoinnit matkailupuolen majoitus/kokoustiloihin sekä venekalustoon. Paikat ovat kunnossa ja palvelu pelaa. Olemme valmiita ottamaan asiakkaat vastaan hymyssä suin, kommentoi Jaakko Ojamo Eumerilta.