Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Härkäpakari on Satakunnan vuoden matkailuyritys 2020

Härkäpakari on Satakunnan vuoden matkailuyritys 2020

19.3.2020

Satakunnan Matkailuyrittäjät luovuttaa vuosittain matkailupalkinnon matkailuyritykselle, taholle tai henkilölle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti Satakunnan matkailun hyväksi.
-Härkäpakari on innovatiivinen ja pärjännyt hyvin kovassa kilpailussa. Lisäksi Härkäpakari on toiminut yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa sekä kehittänyt asiakaslähtöisesti toimintaansa monipuolisen tarjontansa kanssa, kertoo Satakunnan Matkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja Terja Wahlberg
-Härkäpakari on erinomaisella sijainnillaan löytänyt monen matkailijan taukopaikaksi ja tilausliikennebussit pysähtyvät ryhmineen nauttimaan Härkäpakarin ruokapalveluista ja ostosmahdollisuuksista jatkaa Terja Wahlberg

Härkäpakarin tarina alkaa jo vuoden 1994 lopulla, mutta varsinaisesti vuoden 1995 alusta liikenneasema isompana kokonaisuutena lähti kasvamaan. Alusta alkaen Härkäpakari oli edelläkävijä omalla toimialallaan. Tänä päivänä toiminta on monipuolisesti matkailijaa palvelevaa ja Härkäpakarin toiminnan muodostavat: kahvila-ravintola, Hesburger, päivittäistavaraliike K-Market, Laukku-Center, Neste polttoaineautomaatti sekä Huittisten palveluista kertova info-piste sekä sähköautojen latauspiste.

Työntekijöitä Härkäpakarissa on km. 35 henkilöä ja lisäksi vielä K-Marketin henkilökunta. Liikenneasemalla pyritään pitämään paikat koko ajan kunnossa ja suunnitteilla on nytkin tilojen remontoimista vastaamaan entistä paremmin matkailijoiden ja ruokailijoiden odotuksia. Lisäksi Härkäpakarilla on jo vastuullisuutta ja kestävää kehitystä mm. panostamalla kierrätykseen ja ruokahävikkien seurantaan sekä panostamalla mm. aurinkoenergiaan.