Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Apartments Borg

  • Antinkatu 13 A 7, 28100 Pori
  • P. +358 (0)400 593 151
  • Sopimuksen mukaan.
  • apartments.borg@gmail.com
  • www.apartmentsborg.fi/

Apartments Borg – tervetuloa viihtymään!

Apartments Borg Eteläpuisto, kalustettu huoneisto sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa.  Paljon kauppoja, ravintoloita ja kulttuuritarjontaa mm. Porin Teatteri ja Porin Promenadikeskus on lähellä. Kirjurinluotoon kävelet 10 minuutissa ja torille parissa minuutissa, josta pääset näppärästi bussilla vaikkapa Yyterin dyynejä ihailemaan. Asumisaika vuorokaudesta kuukausiin, pidempiaikaiseen majoitukseen, kysy tarjous!

Apartments Borg Antinkatu, kalustettu huoneisto sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa.  Paljon kauppoja, ravintoloita ja kulttuuritarjontaa mm. Porin Teatteri ja Porin Promenadikeskus on lähellä. Kirjurinluotoon kävelet 10 minuutissa ja torille parissa minuutissa, josta pääset näppärästi bussilla vaikkapa Yyterin dyynejä ihailemaan. Asumisaika vuorokaudesta kuukausiin, pidempiaikaiseen majoitukseen, kysy tarjous!

Apartments Borg Dyyni, kalustettu, saunallinen huoneisto sijaitsee lähellä Yyteriä ja aivan Uniluodon hiekkarannan vieressä. Kallon majakka kävelyetäisyydellä ja halutessasi voit vuokrata polkupyörät ja käydä ihailemassa idyllistä Reposaarta! Asumisaika vuorokaudesta kuukausiin, pidempiaikaiseen majoitukseen, kysy tarjous!