Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Vuoden satakuntalainen Matkailuyritys Koivuniemen Herra ja MuuMaa

Vuoden satakuntalainen Matkailuyritys Koivuniemen Herra ja MuuMaa

22.3.2016

Maatilamatkailu Koivunimen Herra ja MuuMaa Merikarvialta on suomalaisen ja satakuntalaisen maaseudun perinteiden elävöittäjä ja maatilamatkailutuotteiden tuotekehittelyn uranuurtaja. Yrityksen arvoina ovat lapsi- ja perhekeskeisyys ja asiakkaiden aktiivinen osallistaminen ja yhdessä tekeminen.

Yritys tarjoaa asiakkailleen kurkistuksen maatilan elämään; pääset lypsämään lehmää, rapsuttamaan possua tai ihmettelemään kilpikonnia. Alueelta löytyy monenlaista tehtävää ja aktiviteetteja on tarjolla possujuoksusta heinähyppelyyn ja kaurauintiin. Toimintaa on sekä päiväkävijöille että pidemmän loman viettäjille.

Jatkuva ja laadukkaan toiminnan kehittäminen sekä asiakkaiden tarpeiden aistiminen ja huomioiminen yrityksen toiminnassa ovat olleet yrityksen menestymisen salaisuuksia. Yrityksellä on käytössä mm. Maakuntien Parhaat sekä Laatutonni- laatujärjestelmät.

Tänä päivänä yrityksen toimintaan kuuluvat mm. leirikoulut, maatilalomat, mökit, saunat, ruoka- ja kahvipalvelut kävijöille ja mm. aikuisten tykypäivät sekä tietysti kaikenlaiset maatilan eläimet ja aktiviteettipisteet.