Ali-Ketolan tila

Rauhaa sekä korkeatasoista majoitusta tai juhlatilaa, erinomaisissa puitteissa niin vapaa-ajan matkustajille, työporukoille kuin seurueillekinupealla paikalla aivan Kokemäenjoen rannassa
Kivikievari

Tervetuloa Ali-Ketolan tilalle,  Satakunnan sydämeen!

Kun kaipaat maaseudun ja kauniin luonnonmaiseman tarjoamaa rauhaa sekä korkeatasoista majoitusta tai juhlatilaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Ali-Ketolan Tila tarjoaa erinomaiset puitteet niin vapaa-ajan matkustajille, työporukoille kuin hääseurueillekin. Tila sijaitsee upealla paikalla aivan Kokemäenjoen rannassa.

Majoitus

Kivikievari, Matin Talo ja Takkatupa sijaitsevat samassa maatilakokonaisuudessa ja pihapiirin palvelut
minigolf-kentästä kanootteihin ja soutuveneeseen ovat majoittujien vapaasti käytettävissä. Jokirannan majoitus sijaitsee Kokemäen keskustassa noin viiden kilometrin matkan päässä Ali-Ketolan Tilasta.

Juhlat ja tilaisuudet, aktiviteetit ja saunat

Vanhasta navetasta vuonna 2014 remontoitu Kivikievarin juhlasali tarjoaa tyylikkäät ja tunnelmalliset tilat jopa 80 hengen tilaisuuksiin ja pihan tanssipaviljongissa mahtuu isompikin orkesteri tanssittamaan juhlaväkeä. Juhlien lisäksi tilat soveltuvat mainiosti erilaisten kokousten ja koulutusten järjestämiseen joko Kivikievarin salissa tai Takkatuvassa.

Aktiviteetteja saunahoidoista melontaan ja kirkkovenesoutuun sekä ohjattuihin hyvinvointi- ja ohjelmapalveluihin.

Ali-Ketolan tilan tunnelmallinen savusauna, tarjoaa lempeät löylynsä Kivikievarin edustalla, aivan Kokemäenjoen rannalla. Lisäksi takkatuvan puilla lämmitettävä sauna tarjoaa pienelle ryhmälle pehmeät löylyt.

  

 

Ali-Ketolan tila

Sijainti