Ruokareitit

Tutustu Satakunnan herkullisiin makuihin ja löydä uusia elämyksiä ruokareiteillämme!

Ruukista ruukkiin – ruokaretkellä Satakunnassa

Tule ruokaretkelle Satakunnan ruukkien maailmaan herkutellen ja ihastellen ruukkien antia.

Yhdistyksen matkavastaavana sain toimeksiannon suunnitella ruokaretken Satakunnan ruukkien maailmaan. Reissun aikana tarjoutuu lukuisia hetkiä herkutella, kokea ja ihastella ruukkien antia.

Ol niingon gotonas -reitti

Hyvää ruokaa, uutta koettavaa ja rauman giält. Tee rattoisa kesäreissu Raumalle!

Tuli kaveriporukalta pyyntö suunnitella rattoisa kesäreissu: hyvää ruokaa ja uutta koettavaa. Satakunta suunnaksi: siellä kohteita näyttää löytyvän ja oiskohan syytä opiskella vähän rauman giält…

Maista metsä, viehäty viineistä -ruokareitti!

Pohjoissatakuntalainen ruokareitti ennakkoluulottomalle kokeilijalle ja nautiskelijalle, joka haluaa kuvainnollisesti maistaa metsän ja viehättyä viineistä.

Kesäkiertelijälle uusia makuja ja uusia paikkoja. Ole ennakkoluuloton kokeilija ja nautiskelija, ja ”maista metsä ja viehäty viineistä ” kuten reitin nimi kertoo ja ota suunta kohti ensimmäistä etappia.

Happy wife, happy life! -kesäcruising

Valmistaudu ajamaan kohti uusia maisemia ja unohtumattomia elämyksiä. Tarkista vinkit ja linkit alla ja valmistaudu unohtumattomaan kesäretkeen Satakunnassa!

Nyt se alkaa: kesän reissujen suunnittelu! Ajopeli kruisailukuntoon ja kohti uutta. Vaimo ehdotti maisema-ajoa Satakunnassa; ja niinpä meikäpoika ryhtyi reittiä ja ruokapaikkoja zoomailemaan.