Apartments Borg

Apartments Borg - tervetuloa viihtymään!
Karhuluoto

Apartments Borg – tervetuloa viihtymään!

Apartments Borg Eteläpuisto, kalustettu huoneisto sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa. Paljon kauppoja, ravintoloita ja kulttuuritarjontaa mm. Porin Teatteri ja Porin Promenadikeskus on lähellä. Kirjurinluotoon kävelet 10 minuutissa ja torille parissa minuutissa, josta pääset näppärästi bussilla vaikkapa Yyterin dyynejä ihailemaan.

Apartments Borg Antinkatu, kalustettu, parvekkeellinen huoneisto sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa. Paljon kauppoja, ravintoloita ja kulttuuritarjontaa mm. Porin Teatteri ja Porin Promenadikeskus on lähellä. Kirjurinluotoon kävelet 10 minuutissa ja torille parissa minuutissa, josta pääset näppärästi bussilla vaikkapa Yyterin dyynejä ihailemaan.

Apartments Borg Wellamo, kalustettu, iso huoneisto sijaitsee Itä-Porin alueella, josta ajat keskustaan noin 5 min. Isoon, täysin varusteltuun huoneistoon mahtuu max 6 henkilöä yöpymään. Lähikauppa vieressä, linja-auto kauppatorille, Itäkeskuksen kattavat palvelut 1 km. Loistava vaihtoehto myös työmatkailijalle.

Apartments Borg Dyyni, kalustettu, saunallinen huoneisto sijaitsee lähellä Yyteriä ja aivan Uniluodon hiekkarannan vieressä. Kallon majakka kävelyetäisyydellä ja halutessasi voit vuokrata polkupyörät ja käydä ihailemassa idyllistä Reposaarta! Loistava vaihtoehto perhelomalle ja sopii hyvin myös työmatkailijalle.

Asumisaika huoneistoissa vuorokaudesta kuukausiin, pidempiaikaiseen majoitukseen, kysy tarjous!

Apartments Borg

Sijainti