Hotelli & Ravintola Amado

Amado on viihtyisä hotelli-ravintola keskellä Poria, 650 metrin päässä Porin rautatieasemalta ja 25 minuutin ajomatkan päässä Yyterin hiekkarannalta.
Amado_

Amado on viihtyisä hotelli-ravintola keskellä Poria, 650 metrin päässä Porin rautatieasemalta ja matkakeskukselta, noin 3 km:n päässä lentokentältä sekä 20 minuutin ajomatkan päässä Yyterin hiekkarannalta. Amado on myös laadukas Á la Carte -ravintola. Sen tunnelma ja tuhannet tuoksut kruunaavat jokaisen aterian. Rakastetut klassikkoannokset sekä keittiön vaihtuvat uutuudet tekevät illastasi unohtumattoman.
Amadosta löytyvät myös laadukkaat kokoustilat nykyaikaisin varustein. Räätälöidyt kokouspaketit varmistavat, että tilaisuutenne sujuu mukavasti.
Kunnon löylyt saunatiloissa ovat mitä mahtavin tapa rentoutua tilaisuuden kuin tilaisuuden päätteeksi. Kolme erikokoista saunaosastoa hotellissa sekä Maisemasauna oleskelutiloineen tien toisella puolella on varattavissa käyttöösi.
Kysy lisää myös Amadon valmispaketeista – tarjolla on lukuisia erilaisia kokonaisuuksia hemmottelupaketeista golf-paketteihin.

Voit myös varata Amadosta uusia, saunallisia, täysin kalustettuja huoneistoja keskikaupungilta (Antintorni Apartments) sekä luksusluokan huviloita, Villa Amandon ja Villa Aavan, jotka ovat meren rannassa, uniikissa Reposaaren kylässä.

Kysy lisää myyntipalvelustamme p. +358 2 6310 113

Hotelli & Ravintola Amado

Sosiaalinen media

Sijainti