Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Hotelli & Ravintola Amado

  • Keskusaukio 2, 28130 Pori
  • +358 2 631 0100 (vastaanotto), +358 2 631 0113 (myyntipalvelu)
  • amado@amado.fi
  • amado.fi/

Amado on viihtyisä hotelli-ravintola keskellä Poria, 650 metrin päässä Porin rautatieasemalta ja 25 minuutin ajomatkan päässä Yyterin hiekkarannalta. Lisäksi voit varata Amadosta uusia, saunallisia, täysin kalustettuja huoneistoja keskikaupungilla (Antintorni Apartements) sekä luksusluokan huvilan, Villa Amandon, joka on aivan meren rannassa, uniikissa Reposaaren kylässä.

Amado on myös laadukas Á la Carte -ravintola. Sen tunnelma ja tuhannet tuoksut kruunaavat jokaisen aterian. Rakastetut klassikkoannokset ja keittiön ihanat herkut tekevät illastasi unohtumattoman.

Amadosta löytyvät myös laadukkaat kokoustilat nykyaikaisin varustein. Räätälöidyt kokouspaketit varmistavat, että tapaamisesi sujuvat mukavasti.

Kunnon löylyt saunatiloissa ovat mitä mahtavin tapa rentoutua tilaisuuden kuin tilaisuuden päätteeksi. Kolme erikokoista saunaosastoa on varattavissa käyttöön. Kysy lisää myös Amadon valmispaketeista – tarjolla on lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, kuten mm. hemmotteluviikonloppuja ja golfpaketteja.

Hotelli – Ravintola Amado | Facebook