Huittinen

Vetovoimainen ruoka-, kulttuuri- ja kauppakaupunki
ympyra_700x224

Huittinen on vetovoimainen aluekeskus, joka sijaitsee Pori–Helsinki- ja Turku–Tampere-teiden risteyksessä eteläisessä Satakunnassa.

Huittinen on Satakunnan kolmanneksi suurin kauppakaupunki, josta löytyy monipuolisia palveluita yleisliikkeistä erikoisliikkeisiin. Autokaupat, huonekalut, tekstiili-, kenkä-, sisutus- sekä monet muut erikoisputiikit palvelevat laajoilla valikoimilla ja iloisella asenteella ison talousalueen asukkaita ja matkailijoita.

Huittinen on myös ruokakaupunki. Täällä tuotetaan elintarvikkeita koko Suomen markkinoille. Raaka-aineiden tuotannosta tärkeimmät ovat broilerin- ja possunlihan tuotanto, avomaan vihannekset, marjatuotteet sekä vilja. Ruokaelämyksiä tarjoavat monet ravintolat ja pitopalvelut, joiden valttina on lähellä tuotettu, puhdas ruoka.

Huittisissa on lukuisia aktiivisia kulttuuri- ja liikuntatoimijoita. Huittisten seudun musiikkiopisto, näytelmäryhmät, liikuntaseurat ja erilaiset yhteistyöproduktiot tarjoavat elämyksiä niin kaupunkilaisille kuin koko seutukunnan asukkaille. Laadukkaat puitteet kulttuuritapahtumille tarjoaa Risto Ryti -sali.

Huittisiin on helppo kokoontua. Sijainti on keskeinen ja palvelut monipuolisia. Yritysten ja järjestöjen suurillekin tapahtumille löytyy korkeatasoiset tilat ja palvelut Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksessa. Lisäksi paikalliset ravintolat tarjoavat pienempiä kabinetteja vaikkapa kokousseurueen käyttöön.

Tervetuloa Huittisiin!

Huittinen kauppakeskus ilman kattoa

Huittinen

Sijainti