Osta Satakunnasta
Satakuntalaisia tuotteita ja palveluita verkossa!

Tutustu tarjontaan

Huittinen

  • Risto Rytin katu 36, Huittinen
  • P. +358 (0)2 560 4206
  • Infomökki palvelee Härkäpakarin pihassa (Risto Rytin katu 2) kesä-, heinä- ja elokuussa. Muuna aikana matkailuneuvonta kaupungintalolla, p. 358 (0)2 5604 207 tai +358 (0)2 560 4111.
  • matkailu@huittinen.fi
  • www.huittinen.fi/matkailu

Huittinen on vetovoimainen aluekeskus, joka sijaitsee Pori-Helsinki ja Turku-Tampere – teiden risteyksessä eteläisessä Satakunnassa.

Huittinen on Satakunnan kolmanneksi suurin kauppakaupunki, josta löytyy monipuolisia palveluita yleisliikkeistä erikoisliikkeisiin. Autokaupat, huonekalut, tekstiili-, kenkä-, sisutus- sekä monet muut erikoisputiikit palvelevat laajoilla valikoimilla ja iloisella asenteella ison talousalueen asukkaita ja matkailijoita.

Huittinen on myös ruokakaupunki. Täällä tuotetaan elintarvikkeita koko Suomen markkinoille. Raaka-aineiden tuotannosta tärkeimmät ovat broilerin- ja possunlihan tuotanto, avomaan vihannekset, marjatuotteet sekä vilja. Ruokaelämyksiä tarjoavat monet ravintolat ja pitopalvelut, joiden valttina on lähellä tuotettu, puhdas ruoka.

Huittisissa on lukuisia aktiivisia kulttuuri- ja liikuntatoimijoita. Huittisten seudun musiikkiopisto, näytelmäryhmät, liikuntaseurat ja erilaiset yhteistyöproduktiot tarjoavat elämyksiä niin kaupunkilaisille kuin koko seutukunnan asukkaille. Laadukkaat puitteet kulttuuritapahtumille tarjoaa Risto Ryti – sali.

Huittisiin on helppo kokoontua. Sijainti on keskeinen ja palvelut monipuolisia. Yritysten ja järjestöjen suurillekin tapahtumille löytyy korkeatasoiset tilat ja palvelut Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksessa. Lisäksi paikalliset ravintolat tarjoavat pienempiä kabinetteja vaikkapa kokousseurueen käyttöön.

Tervetuloa Huittisiin!

Huittinen kauppakeskus ilman kattoa