Kahvila-Ravintola Savipakari

Kahvila-Ravintola Savipakari idyllisessä Leineperin ruukissa kutsuu sinut nauttimaan kupin kuumaa tuoreen munkin kera
Savipakari-23 (7)_iso

Ruokaelämyksiä Leineperin ruukkimiljöössä

Kahvila-Ravintola Savipakari idyllisessä ja historiallisessa Leineperin ruukissa Satakunnassa kutsuu sinut nauttimaan kupin kuumaa tuoreen munkin kera tai siemaisemaan lasillisen kuohuvaa tai tuopillisen olutta. Tai miksi et saman tien tilaisi reilua ja maittavaa burgeria?

Savipakarin puisten pöytien ympärille kokoonnutaan herkuttelemaan lähiraaka-aineista huolella ja sydämellä valmistettuja ruoka-annoksia sekä kahvitellaan herkullisten suolaisten ja makeiden leivonnaisten ja vastapaistettujen munkkien kera.

Savipakarilla voit järjestää myös juhlia ja muita tapahtumia tilauksesta kesäsesongin ulkopuolella.

Kahvila-Ravintola Savipakarissa olemme sitoutuneet työskentelemään kestävän kehityksen puolesta sekä kehittämään toimintaamme systemaattisesti. Haluamme tarjota suomalaisista ja lähiraaka-aineista valmistettuja ruokia, pienentää hävikkiruokaa ja edistää kierrätystä. Savipakarilla on Ekokompassi-vastuullisuussertifikaatti sekä STF-merkki. Olemme myös pyöräystävällinen ravintola.

Savesta 1850-luvun puolivälissä rakennetussa leipomorakennuksessa toimiva Kahvila-ravintola Savipakarin väki toivottaa sinut ja seurueesi viihtymään!

 

Kahvila-Ravintola Savipakari

Sosiaalinen media

Sijainti