Koivuniemen Herran farmi

Farmi ja MuuMaa-landeteemapuisto, jossa koet aitoa maatilameininkiä ympäri vuoden!
MuuMaa (6)

Koivuniemen Herran farmi on yhdessä tekemisen ja kokemisen iloa ja elämyksiä tuottava maatilamatkailukohde, jossa huokuu aito ja konstailematon maalaismeininki.

Farmilta löytyy jokaiselle jotakin! MuuMaa-landeteemapuistossa koet elämyksellisen maalaispäivän. Heittäydy karjakon ja rengin rooliin ja tule lypsylle, kerää munia kanalakierroksella ja hyppää ponikärryn tai traktorin kyytiin! Tutustu päiväohjelmaan, aukioloaikoihin ja hanki liput helposti verkkokaupastamme!

Päätalon lounas-kahvila Harjun tupa palvelee kaikkia landeilijoita ja ohikulkumatkailijoita. Tuvassa tarjoillaan perheystävällinen lounas ja tunnelmallisessa kahvilassa voi istahtaa herkuttelemaan kahvikupposen äärelle. Maalaiselämystä kannattaa pidentää jäämällä yöksi tarinaa huokuvaan Maalaishotelli Hanna & Magnukseen tai Hostelli Vanha navettaan. Ihan vain jo siksi, että majoittujat pääsevät mukaan eläinten aamuhoitopuuhiin yhdessä talon väen kanssa. Maatilamajoitukseemme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme sekä verkkokaupassa.

Landepäivä räätälöityy myös erilaisille ryhmille ja leireille aikuistuotteita unohtamatta. Majoitusta isommallekin väelle tarjoaa leiritalo Väentupa. Kattavista kokous- ja tapahtumatiloista löytyy moneen tarpeeseen kompaktista muutaman hengen tuumauspajasta aina 100-300 hengen ”konkressi”-tiloihin. Palvelukokonaisuuksiin voidaan paketoida melontaa, ruokailua, lehmän lypsyä niin livenä kuin virtuaalisestikin ja paljon muuta. Suolammen rannalla lämpiää savusaunat, kertalämmitteinen- sekä jatkuvalämmitteinen sauna. Tutustu tarjontaan nettisivuillamme ja pyydä tarjous!

 

Tervetuloa lypsylle ja lomalle!

Koivuniemen Herran farmi

Sijainti