Säkylä

Pieni, mutta persoonallinen kunta köyliöläisen peltomaiseman ja Pyhäjärven välisellä rantakaistaleella
PP6415web

Tervetuloa viihtymään Säkylään!

Säkylä on Eteläisen Satakunnan oma Las Vegas, pieni ja persoonallinen kunta, joka sijaitsee köyliöläisen peltomaiseman ja Pyhäjärven välisellä rantakaistaleella.
Vuoden 2016 alussa Säkylä teki kuntaliitoksen Köyliön kanssa ja yhdistymisen myötä Säkylän kunnassa sijaitsee nyt myös Köyliönjärvi värikkäine historioineen. Köyliönjärvi on talvella tunnettu potkukelkkailustaan. Reittejä kulkee järvellä yli 10 kilometrin verran ja matkaa voi tehdä lainatulla kelkalla tai retkiluistimilla.
Säkylän Pyhäjärvi on kalaisa järvi, jossa on Suomen toiseksi pisin järvenselkä. Tämä lähes saareton järvi on pohjois-etelä -suunnassa noin 25 km pitkä ja itä-länsi -suunnassa noin 8 km leveä. Järvi tarjoaa puitteet monenlaiseen kesä- ja talviaktiviteettiin.
Säkylän, Huittisten ja Loimaan rajoilla sijaitsee upea Harjunreitti, jossa voi kesällä retkeillä ja maastopyöräillä, talvella hiihtää ja lumikenkäillä. Lähellä ovat myös Alastaro Golf sekä Alastaron Moottorirata (Alastaro Circuit).

Tervetuloa siis seuraamaan Visit Säkylä -sivustoa, niin tiedät, mitä kaikkea Säkylässä tapahtuu! Visit Säkylä -sivulla paikalliset yritykset pitävät huolta, että tiedät, mihin vierailullasi kannattaa suunnata!

PS. Takuuvarma menovinkki on Säkylän tori, johon kannattaa suunnata torstaisin klo 8-13 välisenä aikana. Lähiruokaa ja toritunnelmaa vuoden ympäri.

Säkylä

Sosiaalinen media

Sijainti