Happy wife, happy life! -kesäcruising

Valmistaudu ajamaan kohti uusia maisemia ja unohtumattomia elämyksiä. Tarkista vinkit ja linkit alla ja valmistaudu unohtumattomaan kesäretkeen Satakunnassa!

Esittely

Nyt se alkaa: kesän reissujen suunnittelu! Ajopeli kruisailukuntoon ja kohti uutta. Vaimo ehdotti maisema-ajoa Satakunnassa; ja niinpä meikäpoika ryhtyi reittiä ja ruokapaikkoja zoomailemaan.

Suosittelemme varmistamaan aukioloajat suoraan yrityksestä.

1. kohde

Kivikylän Hullulenkki Huittisissa

Starttipaikaksi valikoituu ilman muuta kunnon kyrsältä näyttävä Hullu lenkki-tehtaanmyymälä. Siitä ronski lounas pohjaksi, kotimaista makkaraa evääksi ja baanalle. Vaimon vienosta pyynnöstä pitänee tehdä kierros Kuikon tilalla, eli mekkokaupoilla ja Ilonan maalaispuodista kuulemma haetaan sesongin mukaiset tuliaiset. Muitakin vinkkejä satelee; Mattilan Marjatilalla pitää ehdottomasti päästä kahvittelemaan.

Huittinen-Makkaratalo

2. kohde

Kahvipaussi Kokemäellä

Huittisista ajellaan kesäkruisailuun sopivien pikkuteiden kautta Kokemäelle. Kesäaikaan virkistystauoille on valinnan varaa: Ryssän pappilan rantakahvila, Moccapalan lounaskahvila ja 1920-luvun muuntamossa sijaitseva kahvila. Samallahan voidaan tutustua Sähkömuseoon… Jos ajomme etenee leppoisaa kesälomavauhtia, niin Kartano Hostel vaikuttaisi sopivalta majapaikalta. Samassa pihapiirissä näkyy olevan Anttilan tilan myymälä: näistähän vaimo pitää!

Anttilantila

3. kohde

Nautiskellen Harjavaltaan

Kokemäeltä matka jatkuu tietä nro 2440 jokilaakson hulppeissa maisemissa. Pyrähdys ei ole pitkä, ja aikaa jää poiketa lounaalle vähän pidemmällekin eli ravintola Hakuninmäkeen aivan Kokemäenjoen rantaan. Näppärästi sieltä saisi myös sapuskat mukaan. Jaahas, vaimo onnistuu löytämään jälleen uutta, joten listalle nousee Emil Cedercreutzin museo. Näkyy sijaitsevan kyllä joen toisella puolella, mutta ei haittaa näin kruisailessa. Saattaapa itseänikin kiinnostaa ”saksinikkari”, siluettitaiteilijan työt ja taidekoti Harjula, jonka ovessa on osuva motto: ”Memento vivere” – ”Muista elää”

Ravintola-Hakuninmaki

4. kohde

Nakkilan Verstas - täällä tärähtää!

Arantilan koskien kautta kurvataan, ylitetään vielä Kokemäenjoki, ja reissun loppupisteenä onkin Nakkilan Verstas – oikea cruisaajan taivas! Erilaisilla ajoneuvoilla näyttäisi kulkevan paikalle monikin ja kesätorstaisin on asianharrastajille kokoontumisia. Mainostavat rouheaa kahvila- ja ravintola-antia – ja sehän meille sopii! Saunamaailman paljujen lisäksi meikäpoika sukeltaa maanalaiseen savusaunaan. Tänne mahtuu isompikin kaveriporukka. Kun ilta vierähtää terassikesän tunnelmissa, niin pään saa kallistettua joko tien toisella puolella ”Konttorissa” tai Verstaan hotellissa Villillän Kartanon pihapiirissä. Ja vaimolle yllätyksenä varaan Kartanon aamiaisen. Happy wife – Happy life -matkasuunnitelma on tehty!

Verstas-burger