Laita liha uunipellille ja paahda molemmin puolin yhdistelmäuunin kuivapaistolla 250 ºC yhteensä noin 20 minuuttia
Lisää vuokaan tummaa olutta ja kypsennä lihaa noin 120–130 ºC 8–10 tuntia, lisää tarvittaessa nestettä
Lisää vuokaan 12–16 kuorittua kokonaista shalottisipulia ja jatka kypsennystä noin 2–3 tuntia,kunnes lihan sisälämpötila on 92 ºC
Lihaa voi tarvittaessa käännellä kypsennyksen aikana ja esim. peittää foliopaperilla
Leikkaa lihasta siivut ja laita olutliemessä haudutetut sipulit viereen sekä hauduta lientä kasaan
Tarkista maku, erityisesti suola
Lisäksi tarjolle hyrskypottuja
Lopun siivutetun lihan voi myös jälkikäteen kivasti grillata
Juurisellerisipsi
Ainesosat
⅓ juuriselleri
Rypsi- tai oliiviöljyä
Leivinpaperia
Suola
Uuni 150 ºC
Valmistusohje
Kuori juuriselleri ja siivuta se mandoliinillatai vastaavalla (onnistuu myös juustohöylällätai perunankuorimaveitsellä) noin 1–1,5 mm paksuisia siivuja
Lado viipaleet paperoidulle uunipellille japenslaa kevyesti kasviöljyllä Paista uunissa n. 1–1,5 tuntia
Ota sipsit uunista, anna jäähtyä ja kuivahtaa lisää