Laita annokseen vasta viimeisenä, jottei granita ehdi sulamaan.
Hiillostetut tomaatit
Ainesosat
500 g (terttu)kirsikkatomaatteja (satakuntalaisia)
n. 0,5 dl oliiviöljyä (3 valkosipulin kynttä)
4–5 timjamin oksaa ja rosmariinin oksaa
1 tl sormisavusuolaa
½ tl pippuria myllystä
Valmistusohje
Laita tomaatit uunipellille ja kaada öljy päälle Halutessasi lisää valkosipulisiivut sekaan
Laita timjamin- ja rosmariinin oksat päälle
Lisää suola ja pippuri sekä kääntele pikkuisenmassaa, että maut sekoittuvat
Laita pelti uuniin ja paahda 225 ºC uunissa 10–15 min ja laske lämpö 130–150 ºC ja anna tomaattien hautuanoin ½ tuntia lämmössä (grillissä matalassalämmössä saat ihanteellisen tuloksen).