Mene sisältöön
Reseptit
Ruokareitit
Tietoa
Ajankohtaista
Visit Satakunta
Väliruoka
Satakuntalaisista tomaateista valmistettu gazpacho
Gazpacho
Ainesosat
600g tomaatteja
1 tuore kurkku
1 punainen paprika
1 kevätsipuli
2 valkosipulin kynttä
2 vaaleaa leipäviipaletta suurusteeksi
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
1 tl sokeria tai hunajaa
1 punainen chili
Valmistusohje
Paloittele pestyt kasvikset ja laita ne muiden ainesten kanssa tehosekoittimeen.
Soseuta ja tarkista maku.
Säilytä jääkaapissa ja tarjoa kylmänä. Jos keitto on väliruoka, voit tarjota sen pienistä laseista tai kahvikupeista.
Menun muut reseptit
Jälkiruoka
Ruusunmarja-jogurttijäätelöä
Alkuruoka
Karitsan tartar
Pääruoka
Voissa paistettua kuhaa
Taste Satakunta
Reseptit
Taste tietoa
Ajankohtaista
Ruokareitit
Visit Satakunta
Taste Satakunta
Reseptit
Taste tietoa
Ajankohtaista
Ruokareitit
Visit Satakunta