Väliruoka

Satakuntalaisista tomaateista valmistettu gazpacho

Gazpacho

Ainesosat
  • 600g tomaatteja
  • 1 tuore kurkku
  • 1 punainen paprika
  • 1 kevätsipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 vaaleaa leipäviipaletta suurusteeksi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 1 tl sokeria tai hunajaa
  • 1 punainen chili
Valmistusohje
  1. Paloittele pestyt kasvikset ja laita ne muiden ainesten kanssa tehosekoittimeen.
  2. Soseuta ja tarkista maku.
  3. Säilytä jääkaapissa ja tarjoa kylmänä. Jos keitto on väliruoka, voit tarjota sen pienistä laseista tai kahvikupeista.

Menun muut reseptit